0729 208 208

web_2016_12_hadarchalet_catalinhladi-9428

HambarulChalet

logo-hambar

In 2015 am lansat un spatiu de evenimente inovativ – un ‘hambar’ creat special pentru cei care isi doresc evenimente cu adevarat speciale in natura, alaturi de cei mai iubiti si importanti invitati.

Spatiul sustine intre 50 si 130 de invitati in interior cu loc de dans si socializare. Petrecerile se tin aici intre lunile mai si septembrie. Din octombrie in aprilie tinem evenimente mai mici, de sub 50 de persoane, in restaurantul chalet-ului.

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la events@hadarchalet.ro iar mai multe imagini puteti gasi pe site-ul hambarului: www.thebarn.ro

 Mai jos puteti gasi detalii despre evenimentele sub 50 de persoane.

La trei ore de Bucuresti, Bacau si Sibiu si o ora de Brasov, Hadar Chalet este locatia perfecta pentru un eveniment ca in povesti.

Evenimente sub 50 de persoane - Primavara

Ospitalitate premiata

Inca din primul an, Hadar Chalet a fost premiata pentru ospitalitatea sa. In 2015 si 2016, a castigat premiul ‘Pensiunea Design a Anului’ si a fost mentionata in peste 80 de articole, online si offline.

Ceremonii

Atat ceremonia civila cat si cea religioasa pot avea loc pe proprietate, transformand ceremoniile intr-un moment intim, negrabit, alaturi de cei mai dragi.

Evenimente corporate

Aniversarea firmei, lansarea unui produs, premierea celor mai buni clienti: toate acestea sunt sanse grozave sa impresionezi printr-un eveniment original in mijlocul naturii.

Evenimente sub 50 de persoane - Toamna

Cine tematice - Petreceri de Craciun

Scrie-ne acum pentru o oferta personalizata: events@hadarchalet.ro

Related Posts


HadarChalet-120

Valentine’s Day

Petrece un weekend romantic la chalet impreuna cu persoana iubita! Te vei putea bucura de un sejur linistit in inima naturii si de o degustare de vinuri romanesti cu adevarat speciale!

03.12.2016
nunta la Hadar Chalet

Evenimente la hambar

Suntem mandri sa lansam noul spatiu de evenimente de pe domeniul Hadar Chalet – un ‘hambar’ creat special pentru cei care isi doresc evenimente mici, alaturi de cei mai iubiti si importanti invitati.

24.08.2015
fac01

Sejur de weekend la Hadar

Weekend-urile la Hadar pot fi achizitionate numai ca si pachete integrale de cazare si pensiune completa pentru doi adulti.

01.06.2015