0729 208 208

Gastronomie

ABout Us


Bucataresele noastre, muntence adevarate, stiu sa transforme orice masa intr-un festin. Ingredientele sunt intotdeauna proaspete, iar pastravul este din pastravaria de pe proprietate. Multe din produsele conservate sunt facute la Hadar Chalet – ghebele din padure se pun la murat si in zacusca, iar la desert in clatite si in tarta, se pune dulceata de zmeura, tot din padure culeasa.

Mancare grozava. Facuta cu dragoste.
Proaspata, zi de zi.

About Image

Din dorinta de a va oferi o masa delicioasa din ingrediente proaspete, pline de arome, nu avem un meniu a-la-carte. Micul dejun este inclus in tariful de cazare si este servit intre orele 8:30 și 10:30, in format de bufet suedez. Astfel, va puteti trezi atunci cand doriti si servi o varietate de mancaruri delicioase, in sala de mese sau pe terasele exterioare, in aer liber.

About Image

Meniul este fix, contine 3 feluri si se adapteaza doar pentru cei cu alergii sau care urmeaza regimuri. Pretul unui meniu de pranz sau cina pentru un adult este de 15 EURO (70 RON) si include apa plata. Pentru copii se poate comanda din meniul zilei sau meniul special pentru copii. Nu sunt permise alimentele si bauturile din exterior.