COMFORTABLE LUXURY
Evenimente Private
Evenimente private la Chalet

In 2015 am lansat un spatiu de evenimente inovator – un ‘hambar’ creat special pentru cei care isi doresc evenimente cu adevarat speciale in natura, alaturi de cei mai iubiti si importanti invitati. Acesta este disponibil intre mai si septembrie pentru evenimente intre 60 si 130 de invitati.

Restaurantul Hadar Chalet, deschis tot timpul anului, are o capacitate de pana la 45-55 de persoane. Aici organizam zile de nastere, aniversari, nunti mici cat si petreceri pentru copii. Meniurile si programul sunt flexibile iar tot personalul va este dedicat.

Toate evenimentele private au exclusivitate in locatie, astfel incat oaspetii dumneavoastra se vor bucura de intreaga proprietate, fara intreruperi.

CERE OFERTA VEZI SITE-UL HAMBARULUI
COMFORTABLE LUXURY
Evenimente corporate premium
Corporate
O petrecere altfel

Impresioneaza-ti partenerii si motiveaza-ti angajatii printr-un eveniment organizat intr-un loc magic. Alege Hadar, o proprietate de zeci de mii de metri patrati in interiorul padurii. Departe de zgomot si de agitatie, echipa sau invitatii dumneavoastra se vor putea concentra pe ce este mai important. Scopul intalnirii va fi cu siguranta indeplinit, fie ca este vorba de o echipa mai unita, o relatie mai buna cu un client sau o lansare de presa rasunatoare.

Cu o experienta vasta in domeniu, echipa Hadar este gata sa organizeze pentru dumneavoastra evenimentul care va va asigura succesul.

Facilitati: spatii interioare si exterioare de intalniri informale, sala de conferinte echipata complet, coffee breaks, seri tematice, activitati teambuilding

CERE OFERTA
COMFORTABLE LUXURY
Ramai conectat prin newsletter-ul nostru
Hadar Nature Resort Reg. com. J10/521/2011 CIF: RO28537080
Traveller's Choice
COMFORTABLE LUXURY
© HADAR CHALET - All rights reserved. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY
×
Cere oferta
Cere o oferta pentru a rezerva

  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  ×
  Te sunam
  Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom suna

   ×
   Book Now
   Book now

    DATA SOSIRII *Camp Obligatoriu
    DATA PLECARII *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu