0729 208 208

Hadar prin ochii unei City Girl

“Cand viata iti da lamai, stoarce-le!” – exact aceasta este sintagma care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la natura, la noroi, la drumetii in aer liber sau pur si simplu la o escapadă intr-o zona “no 3G”. Cu acest gand, am pasit emotionata acum cateva zile intr-o lume minunata, de exceptie. Așteptarile erau destul de mari, avand in vedere ca era pentru prima data, dupa mult prea mult timp cand eram nevoite, eu si Lulele, sa stam fara telefon, timp de 2 zile. Cu toate astea, drept sa va spun, in sinea mea, zambeam si abia asteptam.

11053057_10153177504844201_711611164427206767_n

Cand Laura says “Impress me!”, si auzim asta in fiecare an, nu putem decat sa incercam. Noroc ca mie si Soniei ne cam iese de cativa ani, iar anul acesta norocul s-a tradus prin Hadar, care a facut toata treaba. Noi n-am avut decat sa ne relaxam si sa ne bucuram de acest colt de paradis. Nu exagerez cu nimic cand spun ca a fost o experienta deosebita. Hadar e mult mai mult decat un loc in natura, cu masa si cazare, e o traire, o poveste, un must-have al destinatiilor de vacanta. Ceea ce au reusit sa construiasca acolo cele doua minunante surori, una mai frumoasa si mai desteapta decat cealalta, este mult peste ce se gaseste pe client service, world wide! Cele 24 de ore petrecute la Hadar ar trebui să aibă o recurență lunară.. mi-aș permite să visez!

[raw]

Design-ul interior contemporan, excelent ales din punctul de vedere al culorilor si al calitatii produselor, iti incanta simturile din primul moment. Cromatica relaxanta, lemnul, blanurile, semineul, mancarea de casa si, mai ales, serviciile impecabile sunt cele care fac o diferenta covarsitoare. Am intalnit multe lucruri si locuri frumoase in viata mea, dar suflete frumoase mai putin. Aici, la Hadar, suflet frumos este elementul cheie. Oameni deosebiti, zambareti, luminosi sunt acolo pentru tine, sa faca din sederea ta o experienta deosebita.

Hadar prin ochii unei City Girl

Ale noastre 24 de ore petrecute la Hadar au aratat cam asa: sampanie, home-made food, sampanie, salsa, sampanie, movie night, semineu, sampanie, sampanie, sampanie, mic dejun, semineu, sampanie – long story short: timp de cea mai buna calitate, petrecut alaturi de cei dragi, adica de cele drage, Lulele. Recomand cu caldura o astfel de experienta tuturor, fie ca sunteti pasionati de natura si drumetii sau, pur si simplu, va doriti o escapada departe de haosul cotidian. Pentru mine, o city girl convinsa, Hadar a fost si va ramane destinatia ideala.

Sursa: http://www.genovevahossu.ro/hadar-prin-ochii-unei-city-girl-4/