0729 208 208

nunta anului

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret weekendul ce tocmai a trecut, după cinci ani de relaţie. Cei doi şi-au organizat o nuntă specială, tocmai în Munţii Buzaului, la Hadar Chalet, unde n-au avut decât 70 de invitaţi, printre care s-au numărat Răzvan Fodor, Dana Rogoz, Adelina şi Cristi Chivu.

nunta

Nunta a avut ca temă conceptul „forest-glam“ şi a avut loc într-un hambar, construit special de gazde pentru astfel de evenimente. Mireasa a purtat o rochie din voal, transparentă, cu aplicaţii preţioase, creată de Otilia Brăiloiu, şi a avut coroniţă şi buchet din flori roşii. Mirii s-au ocupat până în cel mai mic amănunt de organizarea evenimentului, dar s-au bucurat şi de ajutorul prietenilor, care au venit cu idei ingenioase. Atât cununia civilă cât şi ceremonia religioasă au avut loc în apropierea cabanei, iar la nuntă la s-a mers în alai.

nunta Adela

nunta Adela Popescu

Imediat dupa eveniment, mirii au plecat în luna de miere la New York, iar din toamnă revin cu forţe proaspete în atenţia fanilor: Radu Vâlcan va prezenta show-ul „Burlăciţa“, la Antena 1, iar Adela revine cu un nou proiect muzical şi va putea fi urmărită în piese de teatru.

Citiţi întreaga poveste a nunţii anului  în Unica de septembrie (din 25 august la chioşcurile de presă)!

Foto: Alex Gâlmeanu