0729 208 208

Ghid Montan autorizat

Descopera-ti noi limite, invata lucruri interesante

In fiecare saptamana la Hadar Chalet Sebastian Mastahac organizeaza excursii in padure si ture in muntii din imprejurimi. Exploreaza natura in siguranta alaturi de Sebi si vei face miscare in timp ce afli lucruri fascinante despre zona si mediul inconjurator.

Trimite-ne un email la [email protected] si spune-ne ce ti-ar placea sa faci: sa participi la tura saptamanala de grup, sa faci o tura personalizata de jumatate de zi sau o zi intreaga, sa faci catarari sau un curs de supravietuire?

Iti vom organiza o zi de neuitat!

Turele sunt disponibile si pentru cei interesati dar care nu sunt cazati la Hadar Chalet. Va rugam sa ne scrieti pentru mai multe detalii.

Program pentru copii

Lasa-i pe cei mici sa exploreze natura – alaturi de Sebi!

Padurile sunt locuri magice pentru copii.

Scopul lui Sebi este sa ii invete pe cei mici, obisnuiti cu peisajul urban, sa aprecieze natura prin experiente si experimente personale.  Zona Valea Buzaului, cu munti inalti si paduri felurite este o zona perfecta unde sa afli mai multe despre mediul inconjurator, de ce este important si cum sa il protejam.

Cateva ore cu Sebastian, ghid montan autorizat, asigura distractia celor mici, miscare in natura si aer proaspat cat si lectii importante despre plante, animale si supravietuirea in padure.

Sebastian Mastahac, ghid montan autorizat
Sebastian Mastahac, ghid montan autorizat

Diplome in domeniu:

– absolvent Universitatea Transilvania Brasov, Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere, Specializarea Cinegetica
– certificat de calificare profesionala agent de turism ghid atestat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei
– certificat absolvire ghid montan la AGMR (Asociatia Ghizilor Montani din Romania) atestat de Ministerul Muncii si  Ministerul Educatiei si Sportului
– masterat in cadrul Universitatii Gh. Asachi – Marketing ecologic

 CV montan:

A escaladat:
– Elbrus, 5641m, cel mai inalt varf din Europa ascensiune solitara odata si a doua oara cu Crina Coco Popescu
– Mont Blanc, 4810m, ascensiune solitara apoi a mai urcat ca si ghid
– Matterhorn, 3883m, a urcat de doua ori pana la altitudinea de 3780m si nu a reusit sa ajunga pe varf din cauza vremii
– Musala, cel mai inalt varf din Bulgaria 2925 ascensiune de iarna si vara
– ture de iarna si vara in toti muntii din tara noastra

Related Posts


Evenimente la Chalet

La trei ore de Bucuresti, Bacau si Sibiu si o ora de Brasov, Hadar Chalet este locatia perfecta pentru un eveniment ca in povesti. Scrie-ne acum pentru o oferta personalizata.

12.02.2017

Evenimente la hambar

Suntem mandri sa lansam noul spatiu de evenimente de pe domeniul Hadar Chalet – un ‘hambar’ creat special pentru cei care isi doresc evenimente mici, alaturi de cei mai iubiti si importanti invitati.

24.08.2015

Sejur de weekend la Hadar

Weekend-urile la Hadar pot fi achizitionate numai ca si pachete integrale de cazare si pensiune completa pentru doi adulti.

01.06.2015