0729 208 208

Voucher cadou

Ofera un voucher cadou pentru Craciun!
Ofera un voucher cadou !

Ce cadou poate fi mai frumos decat o experienta de neuitat?

HadarChalet-253-3

Un weekend de liniste sufleteasca si relaxare totala poate fi mai pretios decat orice alt cadou pentru cineva care are deja tot ce isi doreste.

Pentru sarbatori acum poti achizitiona un voucher-cadou in tipul de camera dorita. Destinatarul norocos se va putea bucura de un weekend complet cu tot ce trebuie: o cazare de calitate, mancare delicioasa si servicii excelente, fara semnal la telefon si fara griji.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi tipul de camera dorit si sa ne spui daca doresti sa atasezi un pachet special cadoului tau.

Apoi scrie-ne la [email protected] si vei primi confirmarea. Iti vom trimite prin curier un plic elegant, perfect pentru a-l darui in urma platii integrale a pachetului.

 

Tip camera

     RON

Sejur Camera Standard
  1,285
Sejur Camera Premium
  1,430
Sejur Suita
  1,630
Sejur Apartament
  1,930

Pachete extra disponibile:

HadarChalet-8

Romantic: Buchet de flori, camera decorata cu lumanari si petale de trandafir

Tarif: 200 RON

 

 

 

HadarChalet-99

Deluxe: O sticla de vin sau prosecco premium in camera la check-in, buchet de flori, camera decorata cu lumanari

Tarif: 250 RON

 

 

 

 

HadarChalet-97Explorer: Doua biciclete mountain bikes la dispozitie pe perioada sejurului, excursie in padure de doua ore cu Sebastian Mastahac, ghid montan autorizat

Tarif: 400 RON

Atentie! Voucherele sunt in numar foarte limitat si pot fi achizitionate doar printr-un email la [email protected] Ele includ cazare de weekend pentru doua nopti (vineri si sambata) si pensiune completa: vineri cina, mic dejun, pranz si cina sambata si mic dejun duminica pentru doi adulti. Include apa plata de izvor. Toate facilitatile si taxele sunt incluse.

Nu include: bauturi soft sau alcoolice, cu exceptia apei plate.

Taxa de curier pentru trimiterea voucherului: 35 RON.

Pot fi folosite in orice weekend incepand din 4 ianuarie pana la 21 aprilie 2019 cu exceptia sejurului de Valentine’s Day si de Paste.