0729 208 208

Petrece un sejur activ!

Un sejur la Hadar Chalet ofera o gama foarte larga de activitati din care puteti alege, fie ca doriti sa va relaxati admirand privelistea sau sa aveti o vacanta activa si plina de experiente in zona.

Hadar Chalet se afla in inima padurii, intr-o zona muntoasa cunoscuta pentru trasee spectaculoase si natura impresionanta. Unele din trasee sunt marcate, iar altele pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Amatorii de adrenalina pot opta pentru sporturi ca mountain biking, climbing, rafting sau trasee off-road cu masini 4 x 4. Daca preferati un pas mai lejer, puteti alege o plimbare pe cal la una din fermele din apropierea proprietatii. Alternativ, puteti alege o plimbare scurta si un picnic cu produse proaspete, locale.

Pe proprietate, puteti face jogging, juca tenis, ping-pong, badminton, fotbal sau baschet sau inota in piscina exterioara. Pe cei mici, locul de joaca ii va tine ocupati ore intregi cu leagane, tobogan si groapa de nisip.

Odata ajunsi inapoi, va veti putea relaxa in sufragerie, pe terasele exterioare sau pe iarba, cu un cocktail delicios si o gustare lejera.

Pentru mai multe informatii sau daca aveti nevoie de rezervari pentru activitatile de mai sus, va rugam sa ne contactati.

Sala de jocuri

HadarChalet-236

HadarChalet-197

Related Posts


Sarbatori de Iarna: Craciun 2018

Pachetul de Craciun la Hadar Chalet pot fi achizitionat numai ca si pachet integral de cazare si pensiune completa pentru doi adulti.

26.09.2017

Sejur 29 noiembrie – 2 decembrie 2018

Vezi aici oferta speciala pentru 1 Decembrie – un weekend prelungit in inima padurii, 3 nopti si pensiune completa.

26.09.2017

Sarbatori de iarna: Revelion

Pentru Revelion 2018, am pregatit un pachet pentru un inceput de an memorabil.

26.09.2017