0729 208 208

Copiii nu se plictisesc la Hadar Chalet

Copiii au un loc aparte in sufletul Hadar Chalet. Fie ca este soare sau nu, ei vor avea intotdeauna ceva de facut. Cand vremea este buna, pot alerga in parcul proprietatii, se pot bucura de terenul de sport si de locul de joaca cu leagane, tobogan si groapa cu nisip, si pot face drumetii in padure impreuna cu ghidul nostru specializat. In lunile si august, pot chiar si inota in piscina exterioara.

Atunci cand vremea nu permite, sala de jocuri special construita este locul preferat: ping-pong, biliard si o mare selectie de jocuri de societate (Nu Te Supara Frate, Twister, Monopoly) si Wii (Sports, Karaoke, Dansuri). Pentru cei mai mici, in sufrageria Chalet-ului va ramane la dispozitie colectia de filme animate pe care le pot viziona atunci cand obosesc.

Desi meniul nostru este fix, pentru copii punem la dispozitie un mini-meniu a-la-carte cu mancarurile lor preferate din care se poate comanda la inceputul fiecarei zile. Ingredientele sunt de cea mai buna calitate, iar mancarea este intotdeauna facuta proaspat, fara aditivi alimentari.

In plus, faptul ca proprietatea este ferita de drumul national si de zone circulate inseamna ca aerul este extraordinar de curat, iar masinile nu vor fi un pericol.

Alte facilitati pentru copii: scaun special de restaurant, patuturi crib, paturi suplimentare, canapele extensibile.

Organizam si petreceri aniversare pentru copii – va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii!

Hadar Chalet

Hadar Chalet

Hadar Chale

Related Posts


Sarbatori de Iarna: Craciun 2018

Pachetul de Craciun la Hadar Chalet pot fi achizitionat numai ca si pachet integral de cazare si pensiune completa pentru doi adulti.

26.09.2017

Sejur 29 noiembrie – 2 decembrie 2018

Vezi aici oferta speciala pentru 1 Decembrie – un weekend prelungit in inima padurii, 3 nopti si pensiune completa.

26.09.2017

Sarbatori de iarna: Revelion

Pentru Revelion 2018, am pregatit un pachet pentru un inceput de an memorabil.

26.09.2017