COMFORTABLE LUXURY
COMFORTABLE LUXURY
Despre Hadar Chalet

Sejurul dumneavoastra la Hadar Chalet incepe in momentul in care parasiti soseaua nationala si continuati agale prin padure, lasand in urma orice grija, orice zgomot, orice problema. La capatul drumului privat se afla un tinut de poveste, dedicat exclusiv celor 12 camere ale Hadar Chalet– un parc inflorit atent ingrijit, teren de tenis, pastravarie, piscina, restaurant cu mancare proaspata si multe alte locuri si surprize care va vor ramane in suflet.

Toate acestea n-ar insemna nimic fara echipa noastra, gata in orice moment al zilei sa faca sederea celor care ne calca pragul cu adevarat speciala. Scopul nostru este ca fiecare oaspete sa ramana cu o amintire frumoasa si sa se intoarca cu drag in acest loc relaxant, dedicat luxului confortabil.

Va asteptam cu drag si pe dumneavoastra la Hadar Chalet.

COMFORTABLE LUXURY
1985 - 1989
Constructia si Epoca Pre-Revolutie
In 1985, acest loc a fost special ales pentru constructia unei cabane de vanatoare pentru liderii vremii in zona Carpatilor de Curbura, atat pentru fondul cinegetic cat si pentru incarcatura energetica pozitiva mare. Vizite de stat importante au avut loc pe parcursul acestor ani.
1998 - 2013
Reconstructia
In perioada de dupa 1989, locul a fost devalizat aproape in intregime. Din 1998 insa, intrand in proprietate privata prin retrocedari si apoi cumparata, Hadar a fost reconstruita si dezvoltata in complexul pe care il puteti vedea si astazi, intre timp functionand in circuit inchis.
2013
Lansarea Cabana Hadar
In 2013, Cabana Hadar Nature Resort a devenit parte din circuitul turistic deschizandu-si portile tuturor celor care isi doresc sa faca parte din povestea acestui loc. Din primul an de existenta, a castigat si premiul "Cea mai buna pensiune condusa de o familie".
2015
Renovarea si relansarea Hadar Chalet
Succesul cabanei si dorinta de a imbunatati si mai mult experienta oaspetilor a motivat renovarea vilei intr-un veritabil Chalet de lux, asa cum se pot gasi in cele mai bune statiuni de ski din Alpi.
COMFORTABLE LUXURY
Ramai conectat prin newsletter-ul nostru
Hadar Nature Resort Reg. com. J10/521/2011 CIF: RO28537080
Traveller's Choice
COMFORTABLE LUXURY
© HADAR CHALET - All rights reserved. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY
×
Cere oferta
Cere o oferta pentru a rezerva

  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  ×
  Te sunam
  Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom suna

   ×
   Book Now
   Book now

    DATA SOSIRII *Camp Obligatoriu
    DATA PLECARII *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu