COMFORTABLE LUXURY
HADAR CHALET
ZF Dupa Afaceri Premium

Hadar Chalet, Buzau, este un alt proiect care a trecut printr-o schimbare la fata inainte de a ajunge locul de azi.

„Initial construita ca si cabana de vanatoare in 1985, cladirea si proprietatea au fost refacute si imbunatite in anii 2000. Din 2013 a intrat in circuitul turistic iar in 2014 interiorul a trecut printr-o redecorare importanta, urmand trendurile internationale si in special tematica chalet (cabane de lux din Alpi, in special intalnite in statiunile de schi)“, spune Oana Toma, care alaturi de sora ei Adriana se ocupa de managementul domeniului.

La Hadar Chalet se doreste incoronarea unui alt fel de lux, a luxului confortabil, a luxului care-l inconjoara si-l linisteste pe oaspetele locului, nu luxul batos care-l tine treaz si grijuliu ca intr-un muzeu.

„Am studiat foarte multe carti de profil, dar am facut si vizite de studiu in Austria pentru a putea crea nu numai o camera, ci o traire, un sentiment de apartenenta. Astfel, au fost alese culori elegante pamåntii, mobila si parchet din lemn masiv, saltele extraordinare si corpuri de iluminat potrivite. Contribuie si accesoriile de decor: seminee, lumånari nenumarate, paturi calduroase, perne confortabile si obiecte similare cu cele gasite in casele din care ne-am inspirat. Cel mai important insa pentru atmosfera ramån serviciile discrete: intotdeauna incer-cånd sa ghicim dorinta si nevoia oaspetelui inainte ca el sa trebuiasca sa o comunice“, mai spune Oana Toma.

Iar dupa un somn bun, poate merge o plimbare prin padurile din zona, iar apoi la Hadar Chalet este un meniu gustos facut cu bunatatile din ferma proprie, un meniu gåndit de casa astfel incåt sa-i fie usurata munca oaspetelui.

„Nu avem meniu à-la-carte, dar ca orice gazda buna gatim proaspat din cele mai bune ingrediente si luam in considerare regimuri speciale“, mai spune Oana Toma.

Si parca nimic nu se potriveste mai bine cu acest ritual al luxului confortabil decåt un pahar de vin bun, un lemn trosnind in foc si o carte veche cu miros de dulceata in måini. Si ciclul se poate relua la infinit.

Rasfat pentru oaspeti curiosi, nu pentru turisti oarecare.

COMFORTABLE LUXURY
Instagram
Hadar Chalet
hadarchalet Be yourself, everyone else is taken - the best advice for your wedding! At the Chalet, every party is completely different 🥂 #hadarchaletweddings #hadarchalet #viatalahadar
Hadar Chalet
hadarchalet Weekend escape Giveaway! 🤩 Cine nu isi doreste sa petreaca un sfarsit de saptamana fabulos intr-o locatie minunata, in inima naturii, departe de lumea dezlantuita? Impreuna cu @whereintheworldismiha @ingrid.zen.moments si @lorys.story va oferim un voucher de cazare pentru o camera dubla in acest loc de poveste din inima padurii! Ce trebuie sa faci? 1. Da like acestei postari 2. Da follow conturilor @HadarChalet, @ingrid.zen.moments, @Whereintheworldismiha si @Lorys.story 3. Lasa un comentariu la aceasta postare in care sa etichetezi alti 3 prieteni care si-ar dori sa participe 4. Nu este obligatoriu, insa am aprecia un share al concursului pe Instastory Concursul se desfasoara doar pe Instagram si se va incheia Duminica 27 Ianuarie ora 23:59, iar castigatorul va fi ales in maxim 72 de ore prin tragere la sorti. Mult succes! Prin participarea la concurs, esti de acord ca in caz ca vei castiga, datele personale vor fi folosite in vederea emiterii voucherului.
Hadar Chalet
hadarchalet Welcome to our fairy tale! Thank you @prinlume for visiting us again this weekend! ✨💌 #viatalahadar #hadarchalet #boutiquehotel #prinlumecom
Hadar Chalet
hadarchalet First day of the year started strong, with the youngest and the young exploring the chalet surroundings and learning many interesting things from @sebastian_mastahac, Romania’s best nature guide #viatalahadar #hadarchalet #boutiquehotel #drumetieinpadure #exploreNature Foto: Nico Visan, Alex Visan
Ramai conectat prin newsletter-ul nostru
Hadar Nature Resort Reg. com. J10/521/2011 CIF: RO28537080
Traveller's Choice
COMFORTABLE LUXURY
© HADAR CHALET - All rights reserved. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY
×
Cere oferta
Cere o oferta pentru a rezerva
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
×
Te sunam
Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom suna
×
Book Now
Book now
DATA SOSIRII *Camp Obligatoriu
DATA PLECARII *Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu
*Camp Obligatoriu