COMFORTABLE LUXURY
HADAR CHALET
ZF Dupa Afaceri Premium

Hadar Chalet, Buzau, este un alt proiect care a trecut printr-o schimbare la fata inainte de a ajunge locul de azi.

„Initial construita ca si cabana de vanatoare in 1985, cladirea si proprietatea au fost refacute si imbunatite in anii 2000. Din 2013 a intrat in circuitul turistic iar in 2014 interiorul a trecut printr-o redecorare importanta, urmand trendurile internationale si in special tematica chalet (cabane de lux din Alpi, in special intalnite in statiunile de schi)“, spune Oana Toma, care alaturi de sora ei Adriana se ocupa de managementul domeniului.

La Hadar Chalet se doreste incoronarea unui alt fel de lux, a luxului confortabil, a luxului care-l inconjoara si-l linisteste pe oaspetele locului, nu luxul batos care-l tine treaz si grijuliu ca intr-un muzeu.

„Am studiat foarte multe carti de profil, dar am facut si vizite de studiu in Austria pentru a putea crea nu numai o camera, ci o traire, un sentiment de apartenenta. Astfel, au fost alese culori elegante pamåntii, mobila si parchet din lemn masiv, saltele extraordinare si corpuri de iluminat potrivite. Contribuie si accesoriile de decor: seminee, lumånari nenumarate, paturi calduroase, perne confortabile si obiecte similare cu cele gasite in casele din care ne-am inspirat. Cel mai important insa pentru atmosfera ramån serviciile discrete: intotdeauna incer-cånd sa ghicim dorinta si nevoia oaspetelui inainte ca el sa trebuiasca sa o comunice“, mai spune Oana Toma.

Iar dupa un somn bun, poate merge o plimbare prin padurile din zona, iar apoi la Hadar Chalet este un meniu gustos facut cu bunatatile din ferma proprie, un meniu gåndit de casa astfel incåt sa-i fie usurata munca oaspetelui.

„Nu avem meniu à-la-carte, dar ca orice gazda buna gatim proaspat din cele mai bune ingrediente si luam in considerare regimuri speciale“, mai spune Oana Toma.

Si parca nimic nu se potriveste mai bine cu acest ritual al luxului confortabil decåt un pahar de vin bun, un lemn trosnind in foc si o carte veche cu miros de dulceata in måini. Si ciclul se poate relua la infinit.

Rasfat pentru oaspeti curiosi, nu pentru turisti oarecare.

COMFORTABLE LUXURY
Ramai conectat prin newsletter-ul nostru
Hadar Nature Resort Reg. com. J10/521/2011 CIF: RO28537080
Traveller's Choice
COMFORTABLE LUXURY
© HADAR CHALET - All rights reserved. PROUDLY CRAFTED BY QUART AGENCY
×
Cere oferta
Cere o oferta pentru a rezerva

  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  *Camp Obligatoriu
  ×
  Te sunam
  Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom suna

   ×
   Book Now
   Book now

    DATA SOSIRII *Camp Obligatoriu
    DATA PLECARII *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu
    *Camp Obligatoriu